Publiciteit gestart

Vanaf nu gaan we bezig met de publiciteit voor onze nieuwe jazzsuite. Dat kon niet eerder, omdat alles klaar moet zijn als we mensen gaan betrekken bij ons project. Het is natuurlijk jammer als mensen geïnteresseerd zijn, maar verder geen informatie kunnen vinden over onze komende Paasconcert reeks.

Fijn als mensen direct na getriggered te zijn ook hun plekjes kunnen reserveren, zodat ze ook in de kleinere theaters gegarandeerd een plekje hebben.

Doel dit jaar is om zoveel als mogelijk mensen te bereiken. We hebben de prijs per kaartje behoorlijk verlaagd. Dat konden we ook doen, omdat we dit jaar financieel gesteund worden door zowel de Kunstraad Groningen als het Prins Bernard Fonds. Om die reden hebben we ook diverse pakketten aan te bieden, zodat je b.v. met je hele Big Band of Koor o.i.d. voor een heel interessante prijs naar één van de concerten kan.

Mocht je bij een bedrijf werken of werk je in een jazzminded winkel, dan kan je ook een mooie groepskorting krijgen zodat je met je hele werkomgeving naar het concert kan. Voor een onvergetelijke avond samen met je collegae.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *